RealHealth bij Crowdience

Blog van Hilde
Psychomotorisch Therapeut bij RealHealth
Datum: mei 2020

Ik werk met veel plezier bij RealHealth in Berg en Dal. Samen met mijn collega’s begeleid ik mensen met chronische rugpijn.

Deze mensen willen op weg naar een andere manier van functioneren, met chronische pijn. Dit proces van gedragsverandering is niet altijd makkelijk. Als ik mensen na een jaar zie, bij de tweede terugkomdag, en hoor hoe zij hun leven anders hebben ingericht, heb ik daar veel bewondering voor. En ben ik blij dat wij daaraan iets hebben mogen bijdragen.


Het team van RealHealth wil graag de beste zorg bieden aan de deelnemers en daarom evalueren wij wat wij doen. Wij vragen aan deelnemers wat hun ervaring is geweest. Wij hadden het idee dat onze manier van bevragen (via een papieren vragenlijst) anders en wellicht beter zou kunnen. Via een samenwerking over een eHealth programma, kwam ik in contact met Kris Bevelander, één van de oprichters van Crowdience. Het contact heeft geleid tot dit project, waarin wij deelnemers bij RealHealth vragen om via Crowdience te laten weten wat zij van onze behandeling vinden.

Een belangrijk en nieuw onderdeel hierin is dat deelnemers zelf vragen kunnen maken, vragen die zij missen! Met deze informatie gaan wij onze behandeling zo veel mogelijk optimaliseren!

Delen op: