Evaluatie RealHealth

Ben jij deelnemer aan de behandeling van RealHealth? En heb je de twee weken in Berg en Dal meegemaakt? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaring!

Er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan om de resultaten te meten en de kwaliteit van onze behandeling te verbeteren. Daarnaast houden wij ook een evaluatie. Het delen van jouw ervaring in onze evaluatie kan ons helpen om de behandeling aan te passen voor toekomstige deelnemers.

De evaluatie ziet er anders uit dan je misschien gewend bent. Wij hebben een aantal evaluatie vragen opgesteld, omdat we denken dat ze belangrijk zijn.
Het invullen van deze vragenlijst kost ongeveer 10 minuten.

Maar misschien vind jij dat er nog vragen ontbreken... We nodigen je daarom uit om mee te denken over het stellen van de juiste vragen.
Je kan daarom aan het eind van de lijst zelf evaluatie vragen toevoegen vanuit jouw ervaring met het programma. Andere deelnemers doen dit ook en op deze manier bouwen we samen met alle deelnemers een goede evaluatievragenlijst op.


Om op de hoogte gehouden te worden welke vragen andere deelnemers toevoegen, kun je een melding krijgen via email. Dit kan je aanvinken aan het eind van de vragenlijst. Op die manier kun je ook op de nieuwe evaluatie vragen over ons programma van andere deelnemers antwoord geven. Het opbouwen van de vragenlijst doen we met verschillende groepen en duurt tot 1 september 2020.

Doe jij ook mee?
Je kunt een account aanmaken met jouw e-maildres en wachtwoord.

Bedankt!

Delen op: